![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
O-1-Efsane
![]() ![]() |
[center]Emre Kaya - Darısı Başıma 2009 Full Albüm indir Müzik Marketlerden Önce İlk Kez Forumezi Farkıyla Sizlere Sunuyorum Arkadaşlar, Keyifli Dinlemeler
[/b] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Not: Arkadaşlar Bu Albüm Orjinal Cdrip Değildir ama Ses Kalitesi Orjinalle Aynıdır, Kendi Emeklerimle Hazırladığım Bir Çalışmadır, Dinleyince Farkına Varacaksınız.... Müzik Dünyasına 2008 yılında Zeynep dizdar"a verdiği "Sana Güvenmiyorum" ile adını duyuran genç besteci Emre Kaya tüm şarkıları kendisine ait olan ilk solo albümü Darısı Başıma‘ müzikseverlerle buluşturuyor genç ve başarılı besteci Zeynep Dizdar dışında müzik dünyasının bir çok ünlü isimlerinin albümlerinde hit şarkıları yer almaktadır Murat Dalkılıç ""Savaşma Seviş” ""Çatla” Kilitlendim” şarkıları müzik sevenler tarafından beğenilmişti. Albümün Aranjelerini Suat Aydoğan Selim Çaldıran Atınç Tombak gibi ünlü müzik üstatları yapmıştır Bu albümün bir özelliğide besteci yorumcu kimliği zirve yapmış Yıldız Tilbe ilk kez kendisine ait olmayan bir şarkıya düet yapmış olması albümde diğer bir değer de Zeynep Dizdar düetidir, Keyifli Dinlemeler.... Albüm İçeriği: 01) Emre Kaya - Darısı Başıma 02) Emre Kaya - Ağla Ağla 03) Emre Kaya - Aramam Değersiz Olanı 04) Emre Kaya - Aşk Budur Zaten 05) Emre Kaya - Git (Yıldız Tilbe ile Düet) 06) Emre Kaya - Hakkımı Helal Ettim 07) Emre Kaya - Kader 08) Emre Kaya - Kalp Yarası 09) Emre Kaya - Sabır Çekiyorum 10) Emre Kaya - Sen Yalancı Baharsın 11) Emre Kaya - Sevmek Günahmı (Zeynep Dizdar ile Düet) 4shared Linki; [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Alternatif Link; [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sanalsokagi Üyesi
![]() Grubum: Yeni Üye
Konular: 0
Nereden:
Üye No: 14656