![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
|
#1 |
|
Kalbe giden yol damardan geçer
|
Hepsi benden arkadaslar.akorları kendim cıkardım.bi yanlıslık gorursenız
[url=mailto:gitaristcan07@hotmail.com">gitaristcan0 7@hotmail.com[/url] a bildirin lutfen....... Emre Aydın - Afili Yanlızlık Am F Ölsem , ölsem , ölsem hemen şimdi…. Am F Kacsam , gitsem ,kacsam tam da simdi… Dm7 Am Bu kez pek bi afili yalnızlık aldatan bi kadın kadar düsman E Am Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan… Dm7 Am Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bi kadın kadar düsman E Fmaj7 E Tuzaklar kurmuş üstelilk , bırakmıyor acıtmadan ((Am Dm7 A ((Bitiyorum her nefeste,ne halim varsa gördüm… ((Fmaj7 E ((Çok koştum , cok yoruldum ve şimdi bende düştüm… Am F Sövdüm , sövdüm , sövdüm ben dünyaya… Am F Acılara , sokaklara ait olmayan insanlara… Dm7 Am Bu kez pek bi afili yalnızlık aldatan bi kadın kadar düsman E Am Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan… Dm7 Am Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bi kadın kadar düsman E Fmaj7 E Tuzaklar kurmuş üstelilk , bırakmıyor acıtmadan A tekrar Dm7 Fmaj7 Dm7 Değmezmiş hiç, uğrasmaya bu kez mecalim yok hic Fmaj7 E dayanmaya,dayanmaya… A tekrar Emre Aydın - Bebeğim (ve Gülümse Şimdi) c#m A Sakın ağlama, tanıdık yalnızlık F#m G# Evvelallah tanıştık evvelden c#m A Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu F#m G# Bilemezsin götür kokunu c#m--A--F#m--G# Bebeğim.........................Bebeğim ))) A c#m A Çocuktun hep sen, elinde balonla F#m G# Engel miydim ben, iğne miydim c#m A Bir bakmışım ki ben, elmalar düşmüş F#m G# Tükenmişiz kepenkler inmiş tekrar A c#m A Ve uğraşmak anlamsız, yüzündeki yabancı F#m G# Her geçen saniye, bana daha yabancı c#m A Ve böyle olmasın, bildiğim gibi kal sen F#m G# Her geçen saniye daha da zorlaşmasın c#m Ve gülümse şimdi.. A Gülümse şimdi.. F#m Gülümse şimdi.. A Vee gülümse şimdi.... tekrar A c#m A Haklıydın hep sen, acılar bedava F#m G# Mecburduk hep uzaktan bakmaya c#m A Çok yorgunum ben, eski bir saat gibi F#m G# Hırpalandım İstanbul gibi Tekrar A c#m A Oyunun en güzel yerinde F#m Zil çalınca, üzülürdük ya... G# c#m Öyleyim... Emre Aydın - Belki Bir Gün Özlersin Piano intro-Am7-Am9-A5-Am-G X2 Am7 Am9 A5 Belki bir gün özlersin Am G Başka adamlarla Am7 Başka şehirlerde yürürken Am7 Am9 A5 Okuduğun ilk roman Am Sevdiğin ilk adam G Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Am7 Am9 A5 Belki dolar gözlerin Am G Başka adamlara Başka şehirlerde Am7 Belli etmezsin Am9 A5 Am G.. Belki bir gün özlersin F Am Sil gözünün yalnızlıklarını F Am O an fısılda duvarlara adımı F Bin bıçak var sırtımda Am Biniyle de adaşsın G F G Herbiri hayran sana pİANO İntrosuyla devam Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Emre Aydın - Bu Kez Anladım BM Bu kez anladım D Kuru dallardan yapma EM BM C Bi köprüden geçiyorum BM Ben ordaydım D Erbabı yalnızları EM BM C Yutan kentler biliyorum BM Bu kez anladım D Hüzünlerden bozma EM BM C Mutluluklar yaşıyorum BM Ben ordaydım D Acemi aşıkları EM BM Boğan sular biliyorum D Ne müttefik belli F# BM Ne sığınakların yeri BM C D C Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür EM BM Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim BM C Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim EM BM Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim C D C BM Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... BM Bu kez anladım D Kartonlardan yapma EM BM C Siperlere pusuyorum BM Ben ordaydım D Huzurlu zamanları EM BM Yıkan sonlar biliyorum D Ne müttefik belli F# BM Ne sığınakların yeri BM C D C Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür EM BM Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim BM C Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim EM BM Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim C D C BM Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Emre Aydın - Dayan Yalnızlığım 2 Am F Am Karla karışık yağar hüzün … Gözlerim senden sonra (2) F Am Üstüm başım hep uzun kollu … Hep parçalı bulutlu (2) Dm E Benden iyi bilirsin … Sen de baksan görürsün (2) E Am Anlatmama lüzum var mı ? … Bakmaya yüzün var mı ? (2) Nakarat C G Mutlu muyduk ki sade nefes aldık F Dm E Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Am Dm Kal yanımda böyle sonbahar F gelince E Soysuzlar içinde kalma Am yalnızlığım Am Dm Bak yenildik işte F E Zamanı gelince kalkarız belki de Am Dayan yalnızlığım Am F Am Uzun yola gitmeden … Farkı yok ki geçmişten (2) F Am İki koltuk ayırttım … İlk kez görmüş değilsin (2) Dm E Seninkisi cam kenarı … Hiç kuraya girmeden (2) Am Sormana lüzum var mı ? … Hep kısa çöpü çekmişsin (2) Nakarat (tekrar) Emre Aydın - Hareket Vakti Am İs karası gibiyim o temiz ellerinde F Dil yarası gibiyim bu masum sözlerinde Dm E Kal deme hiç, bunu benden isteme Am Sus bu gece Bana aşktan sakın hiç bahsetme F Dur bu gece Bana dokunma, beni delirtme Dm E Sana boşuna umut vermek istemem Am Çağıran bir şeyler var hep ) E ) Beni uzak şehirlerde ) Dm ) A Bana ait bir şeyler var ) E ) O sert gülüşlerde ) Am Dm Sen yine olduğun gibi kal , benim için sakın değişme ) F E ) Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince ) Am Dm ) B Sen yine olduğun gibi kal , misafirim bu şehirde ) F E ) Bir el sallarsın yeter hareket vaktigelince ) Am Mum gibiyim Senin ışıl ışıl gözlerinde F Kum gibiyim Uçsuz bucaksız o çöllerinde Dm Kış gibiyim E Yakan yaz güneşinde Am Hırsız gibiyim Kadehteki o ruj izlerinde F Dil gibiyim Yanağındaki o beninde Dm Kal deme hiç, E Bunu benden isteme Tekrar A Tekrar B Solo F E Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince Tekrar B Emre Aydın - Git E G#m Git gideceksen bekleme, F#m G#m Farklı değilsin sende, gideceksen bekleme A)------------------2 / 4-||----------6-4--------|| E)------------------------||---------------7-5- -|| G#m C#m Adam olmaz dedin senden A)---------------------------2--||----------4-2--------|| E)------------------------------||---------------5-4- -|| A B C#m (C#m-B-A-G#m) ? Geçiş Adam nedir dedim içimden A)------------------2 / 4-||----------6-4--------|| E)------------------------||---------------7-5- -|| G#m C#m Fark etmezdi değişseydim A B C#m Güvenseydim yada salıverseydim E G#m Git gideceksen bekleme, ) F#m G#m ) Farklı değilsin sende,gideceksen bekleme ) E G#m ) Nakarat Git gideceksen bekleme ) F#m G#m ) Başka bir şey söyleme gideceksen bekleme ) (C#m-B-A-G#m) - Geçiş A)------------------2 / 4-||----------6-4--------|| E)------------------------||---------------7-5---|| G#m C#m Artık olmaz dedin senle A B C#m (C#m-B-A-G#m)-- Geçiş Çok eskitti beni bu hikaye A)------------------2 / 4 ||----------6-4--------|| E)------------------------ ||---------------7-5--|| G#m C#m Tamam dedim tamam kabul A B C#m Laf anlatılmaz ki gerçeğe + Nakarat intro-- E(2)-G#m(2)-A(2)-B(2)-C#m G#m C#m Ben üşümem sen geç beni A B C#m (C#m-B-A-G#m)-- Geçiş Sıkı giyin kandırma kendini G#m C#m Bir şairin şiirinden ibaret A B C#m Tüm bildiğim büyük ihtimaller +nakarat Emre Aydın - Kalan Sağlar Senin Olsun Bm Em A F# Bm Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Em F# Öldüm zaten kaç gün önce.. Bm Em A F# Bm Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Em F# Duymazdan geldiysek bile.. Bm Em A F# Bm Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Em F# Öldün zaten kaç gün önce.. G F# Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun. G F# Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ... Bm Ne aşk var , ne mutlu sonlar Em Dört duvar yalnızlık var.. A Gücün yetmez kaçmaya F# Hapsolursun yalnızlığa.. Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var.. Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa.. Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce.. Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini.. Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan.. Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun. Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ... Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var.. Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa.. Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var.. Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa.. Emre Aydın - Kim Dokunduysa Sana Dm Yapma , dokunma Am Kim dokunduysa sana ... ona git Bb Nerde unuttuysan beni ... orda kal Am Ezdirmem kendimi sana Am “Yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma C Ona öyle demezler buralarda C Alem inansa sözüne ben inanmam Am Beş para eder mi varlığın ? C Ki yokluğun beni acıtsın C Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Dm Yapma , dokunma Am Kim dokunduysa sana ... ona git Bb Nerde unuttuysan beni ... orda kal Am Ezdirmem kendimi sana Am Sen öğrettin bana ağlamayı C Başıma yastık basıp hıçkırmayı Am Alem affetse seni ben affetmem Am Onlar gibi değilim ben C Adam olmadı hala benden Am Adam kölen olsun senin , ben olmam Dm Yapma , dokunma Am Kim dokunduysa sana ... ona git Bb Nerde unuttuysan beni ... orda kal Am Ezdirmem kendimi sana Emre Aydın - Unut Gittigin Bir Yerde Intro:F5-A5 x2 F5 A5 E --------------------------------------------- B --------------------------------------------- G -10-10-12-14-9-9-10-9-10-9------------------- D --------------------------12----------------- A --------------------------------------------- E --------------------------------------------- F5 A5 E --------------------------------------------- B --------------------------------------------- G -10-10-10-15-14-12-9-10-9-10-9--------------- D ------------------------------12------------- A --------------------------------------------- E --------------------------------------------- D5 C5 D#5-D5-C5-Bb5-Bb5-A5 E --------------------------------------------- B --------------------------------------------- G ---------9-10--------9-10-------------------- D -12-12-12----12-12-12----10-10-13-12-10-7-8-7 A --------------------------------------------- E --------------------------------------------- Am Bb Am Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Am Bb Am Ne desen küfür gibi,senden yana cümleler bile.. (Bb) (C) (Am) (Bb) B5 C5 A5 Bb5 Gülüşlerim vardı benim..Ben kimim,ben nerdeyim ?! (Bb) (C) (Am) (Bb) B5 C5 A5 Bb5 Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim.. F Am F Am Bir de sen bırak beni,unut gittiğin bir yerde.. Bb F Am Kim kaldı ki? Çok büyüdüm sayende.. (TEKRAR İNTRO) Am Bb Am Tabirim caiz değil,numunem yok,sende kalsın aslım Am Bb Am Müstakil bir masaldı,bitti işte,ben aynı haytayım.. (Bb) (C) (Am) (Bb) B5 C5 A5 Bb5 Gülüşlerim vardı benim..Ben kimim,ben nerdeyim ?! (Bb) (C) (Am) (Bb) B5 C5 A5 Bb5 Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim.. F Am F Am Bir de sen bırak beni,unut gittiğin bir yerde.. Bb F Am Kim kaldı ki? Çok büyüdüm sayende.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|