![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
|
#1 |
|
OşimdiASKER
![]() ![]() |
Banu - Acem Kızı\ 38 MB
Banu - Acem kızı Banu - Az bana Banu - Bir düş uçuracağım Banu - Civi Banu - Eski tüfek Banu - Gider olduk Banu - Gül kurumasın Banu - Mektup Banu - Yanıyor beynimin kanı Banu - Yergime ektim ben Banu - Yüreğimiz sevda bizim [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** ***** Banu - Az Bana\ 38 MB Banu - Acem Kizi Banu - Az Bana Banu - Bir Dus Ucuracagim Banu - Civi Banu - Eski Tufek Banu - Gider Olduk Banu - Gul Kurumasin Banu - Mektup Banu - Yaniyor Beynimin Kani Banu - Yuregimiz Sevda Bizim Banu - Yüregime Ektim Seni [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** Banu - Bir Demet Müzik (1981)\ 46 MB Banu - Eski Sevgili Banu - Gözlerin Banu - Hasret Sarkisi Banu - Mutluluklar Dilerim Banu - Nanay Banu - Nerede O Eski Sarkilar Banu - Oryantal Ask Banu - Ölsemde Bir Banu - Unutulur Banu - Vagonlar [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** ****** Banu - Canim Can Cekismede (1986)\ 40 MB Banu - Bekleyis Banu - Birakma Beni Banu - Canim Can Cekismede (Enst) Banu - Canim Can Cekismede Banu - Cocuklar Gibi Banu - Gözlerin Banu - Günes Topla Banu - Kardesin Duymaz Banu - Memik Oglan Banu - Önde Zeytin Agaclari Banu - Sahil Banu - Sevgi Kusun Kanadinda Banu - Yanlizlik Bir Sarkidir [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** ***** Banu - Gider Olduk (1992)\ 38 MB Banu - Acem Kizi Banu - Az Bana Banu - Bir Düs Kuracagim Banu - Civi Banu - Eski Tüfek Banu - Gider Olduk Banu - Gül Kurumasin Banu - Mektup Banu - Yaniyor Beynimin Kani Banu - Yüregime Ektim Seni Banu - Yüregimiz Sevda Bizim [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** ***** Banu - Gün Kavusurken (1986)\ 35 MB Banu - Bebek Banu - Ben Anayim Banu - Bu Demiri Ben Soktum Banu - Cocuklar Banu - Engin Denizler Banu - Gencligim Banu - Gun Kavusurken Banu - Kartal Banu - Yatin Soguk Tas Ustunde [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** *** Banu - Kırık Hava - 1990\ 40 MB Banu - Beni düşünüceksin Banu - Bir bahar aşkısın Banu - Bırak ellerimi Banu - Gölge Banu - Her günüm sevda günüdür Banu - İnsan Banu - Kan çiçekleri Banu - Kırık hava Banu - Ne uzun gecedir Banu - Nefes Banu - Tahliye Banu - Uzak olunca [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ****************************** ** Banu - Sevdalardayim 1994\ 39 MB Banu - Ah Yuregim Banu - Bu Usume Bu Urperti Banu - Eklemedir Koca Kavak Banu - Guneyin Geceleri Banu - Haydi Banu - Mayis Aylarin Gunudur Banu - Olmaz Olsun Banu - Paramparca Banu - Sevdalardayim Banu - Toprak Banu - Yar Yar [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ***************************** Banu - Turkuler Yolladim Sana (1998)\ 44 MB Banu - Calin Davullari Banu - Daglar Banu - Engerek Dünya Banu - Gel Banu - Gülüsün Kalir Bende Banu - Haci Ali Obasi Banu - Hele Yar Banu - Karahisar Kalesi Banu - Ogul Banu - Sevda Sevda Üstüne Banu - Türküler Yolladim Sana Banu - Yunus Misali [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] ***************************** Banu - Üzgünüm Beyler 2006\ 38 MB Banu - Ay Ay Ay Ay Banu - Beyoglu Banu - Itiraf Ediyorum Banu - Kuslar Banu - Obsesyon Banu - Rezalet Sov Banu - Senden Baska Bir Yer Yok Ki Banu - Üzgünüm Beyler Banu - Vazgecemem Banu - X Banu - Zühtü ( Banu'nun Versiyonu ) [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] *************************** Banu & Zafer & Hulya - Cikulata Sevgilim (1986)\ 39 MB Banu & Zafer & Hulya - Aglama Gonlum Aglama Banu & Zafer & Hulya - Bana Seni Gerek Seni Banu & Zafer & Hulya - Bugunden Sonra Her Sey Bana Anlamsiz Banu & Zafer & Hulya - Cukulata Sevgilim Banu & Zafer & Hulya - Kalbim Istanbul'da Banu & Zafer & Hulya - Kaleden Top Atarlar Banu & Zafer & Hulya - Kara Kara Badem Gozler Banu & Zafer & Hulya - La La La Banu & Zafer & Hulya - Seni Gidi Capkin Banu & Zafer & Hulya - Seni Gordum Ben Dogdum Banu & Zafer & Hulya - Seni Oyle Seviyorum Ki Banu & Zafer & Hulya - Yarina Tanri Ulu [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|