![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
|
#1 |
|
OşimdiASKER
![]() ![]() |
Abdullah Papur - Ahu GözLum AyriLikmi Var
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Bağlandı Yollarım [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Bir Bayramda GuLemedik [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Bir Kuş Konmuş [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Boynumun Borcu [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Bu Sene [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Bu Yikik Koyden [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - BuLut Kat Kat OLmus [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Çift CamLardan Ses GeLmiyor [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Dost Beni Beni [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Dunya YaLan Imis Kime Ne Diyeyim [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Duy LeyLi LeyLi [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Fakirliğe Çare Yok [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - GafLet Uykusu [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Gardiyan [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - GaryoLasi Gicirdar [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - GuzeL Koyumu OzLedim [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - İsciLerin Kaderi ZaLim ALmanya [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Kara Tren [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Koyume GeL Doguya Bak [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Koyume GeL Yaz GeLin [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - KöyLu Bacim [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Muratsız Oldum [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - NasiL AgLamayim [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - ÖLem ÖLem [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - ÖLenLe ÖLunmez [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - ÖyLe Bir Yerdeyim Ki [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Papurun TurkuLeri [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Son Hatira Unutmayin Beni DostLar DiLo DiLo [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Sor Beni [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Turkiyeme Kurban OLam [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Varlığa Güvenme - Yanar Ağlarım [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - Vur Mehmetcik [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - YoksuLLuk [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] Abdullah Papur - YoLcu [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız...Buraya TIKLAYARAK bedava ücretsiz Üye Olunuz.] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|